SOOTHING – DEEPLY NOURISHING AND SOOTHING 24H CREAM

72,00 

Rauhoittava ja ihoa vahvistava hoitovoide herkälle, couperoottiselle ja ärtyneelle iholle. Tuote sopii erityisesti myös silloin, kun ihon suojauskyky ja kunto on heikentynyt lääkekuurin tai ulkoisten tekijöiden kuten auringon, tuulen ja kylmän ilman vuoksi. Koko 50 ml

Voiteen sisältämä ProSENSE PEPTIDE ja keramidiyhdiste suojaavat ja kosteuttavat ihoa sekä palauttavat sille mukavuuden tunteen. Hajusteeton.

 

Sisältää: Ceramide plus cpx, ProSENSE PEPTIDE, ectoiini, E-vitamiini, karitevoi, kasviperäinen skvalaani

Käyttö: Käytä aamuin illoin. Levitä kasvoille ja kaulalle kevyesti sivellen kasvojen keskiosasta ulospäin.

 

Herkkä ja reagoiva iho on ihon ominaisuus, johon kuuluu epämukavia tuntemuksia kuten nipistelyä, polttelua, kipua, kutinaa ja kihelmöintiä, jotka aiheutuvat olosuhteista, jotka eivät aiheuta normaalilla iholla oireita.

Iho voi näyttää normaalilta tai siinä voi esiintyä punoitusta. Ihon herkkyyteen liittyvät ongelmat voivat ilmetä millä tahansa ihoalueella, useimmiten kuitenkin kasvoilla.

 

Hoitolinjan aktiiviraaka-aineet:

ProSENSE PEPTIDE – Hillitsee neurogeenistä tulehdusta. Kaksivaikutteinen neuropeptidi hillitsee iholla toistuvaa punoitusta ja ärsytystä ja minimoi hermopäistä välittyviä kiputuntemuksia lisäten ihon sietokykyä ja kestävyyttä ulkoisille ja sisäisille häiriötekijöille.

CERAMIDE PLUS CPX – Vahvistaa ihon barriertoimintoja. Keramidit suojaavat ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä ja helpottavat ihon korjautumisprosessia kuivalla, kosteusköyhällä, atooppisella ja psoriasiksesta kärsivällä iholla. Linjan tuotteet sisältävät  yhdistelmän keramideja, jotka vastaavat rakenteeltaan ja ominaisuuksiltaan ihossa luonnollisesti olevia keramideja. Lisäksi tuotteissa käytetään BioMembrains® -teknologiaa, joka lisää keramidien kulkeutumista ihokerrosten läpi 38 prosentilla verrattuna koostumukseen, jossa teknologiaa ei ole käytetty.

EKTOIINI – Vähentää liiallista tulehduksen välittäjäaineiden tuottoa. Ektoiini suojelee ihon mikrobiomia estäen huonojen bakteerien liiallista lisääntymistä, tukee ihon korjautumisprosessia ja suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä.

INGREDIENTS/COCTAB: AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SQUALANE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER)), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, SUCROSE POLYSTEARATE, ERYTHRITOL, ECTOIN, TOCOPHERYL ACETATE, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CERAMIDE NP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, LAUROYL LYSINE, ACETYL TETRAPEPTIDE-15, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL, GLYCINE SOJA OIL (GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL), COCO-GLUCOSIDE, CETYL PALMITATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CITRIC ACID, CARBOMER, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, HYDROXYACETOPHENONE, SODIUM GLUCONATE.

Ostoskori on tyhjä.

Ostoksille