Life Coach

Tervetuloa mukaan elämäsi matkalle.
Life Coach treenaa henkistä puoltaisi auttamalla näkemään mahdollisuutesi ja selventämään unelmiasi toteutuskelpoiseksi. Elämäntapavalmennukset tehdään joko yksilövalmennuksena tai ryhmävalmennuksena.

Löytöretkellä itseesi

Joskus on hyvä pysähtyä hetkeksi ja hengähtää. Ottaa aikaa omille ajatuksille ja tunteille. Miettiä hetki, kuka minä olen ja millainen haluaisin olla. Minkälaista elämää minä tällä hetkellä elän ja toivoisinko siihen jotakin lisää?

Erilaisten harjoitusten ja meditaation avulla syvennät itsetuntemustasi ja kirkastat ajatuksiasi siitä, kuka olet ja mitä tarvitset ollaksesi onnellinen.

Onni löytyy arjesta

Ehkä elät tällä hetkellä jo unelmaelämääsi, mutta silti mielesi valtaa välillä levottomuus. Olet saattanut kadottaa jotain itsestäsi matkan varrelle, jonka haluaisit löytää uudelleen. Tasapainoilet työn ja kodin välimaastossa ja tunnet riittämättömyyttä arjen keskellä.

Tiesithän, että sinun ei tarvitse luopua mistään. Kaiken voi saada ja jokaiselle asialle on aikansa ja paikkansa.

Yhteisten tapaamisten ja harjoitusten avulla oivallat, mikä elämässäsi on tärkeää juuri nyt ja mihin haluat käyttää aikasi käyttää löytääksesi elämääsi tasapainon.

Voimavaroja parisuhteeseen

Onko parisuhde jäänyt arjen jalkoihin? Kaipaatko takaisin sitä puolisoa, johon aikanaan rakastuit? Haluatko löytää itsestäsi sen ihmisen, joka ei ole jäänyt arjen haasteisiin? Mitäpä jos alkaisit elämään sitä elämää, josta unelmoit?

Nyt heti. Sinussa on voima ja vahvuus, minä autan sinua löytämään sen.

Valmennus voi olla pari- tai yksilövalmennusta. Vaikeistakin asioista on helppo puhua sitä tukevien harjoitusten avulla.

Hinnasto
Tutustumiskäynti 30 min. ilmainen
Elämäntapavalmennus 1,5 h
(ensimmäiselle kerralle varattava aika)
65 €
Elämäntapavalmennus 1 h
(sis. kotitehtävämateriaalit)
65 €

Lahjakortit

Valitse lahjakortti postitettuna sinulle tai sähköinen lahjakortti valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortin summan voit päättää itse.

Olen täällä sinua varten

 

Ostoskori on tyhjä.

Ostoksille