Life Coach

Life Coach treenaa henkistä puoltaisi auttamalla näkemään mahdollisuutesi ja selventämään unelmiasi toteutuskelpoiseksi.

Löytöretkellä itseesi

Joskus on hyvä pysähtyä hetkeksi ja hengähtää. Ottaa aikaa omille ajatuksille ja tunteille. Miettiä hetki, kuka minä olen ja millainen haluaisin olla. Minkälaista elämää minä tällä hetkellä elän ja toivoisinko siihen jotakin lisää?

Erilaisten harjoitusten ja meditaation avulla syvennät itsetuntemustasi ja kirkastat ajatuksiasi siitä, kuka olet ja mitä tarvitset ollaksesi onnellinen.

Onni löytyy arjesta

Ehkä elät tällä hetkellä jo unelmaelämääsi, mutta silti mielesi valtaa välillä levottomuus. Olet saattanut kadottaa jotain itsestäsi matkan varrelle, jonka haluaisit löytää uudelleen. Tasapainoilet työn ja kodin välimaastossa ja tunnet riittämättömyyttä arjen keskellä.

Tiesithän, että sinun ei tarvitse luopua mistään. Kaiken voi saada ja jokaiselle asialle on aikansa ja paikkansa.

Mikä elämässäsi on tärkeää juuri nyt ja mihin haluat käyttää aikasi käyttää löytääksesi elämääsi tasapainon. Kiitollisuus on usein avain onnelliseen elämään, keskitä fokus siihen mikä on jo hyvin.

Voimavaroja parisuhteeseen

Onko parisuhde jäänyt arjen jalkoihin? Kaipaatko takaisin sitä puolisoa, johon aikanaan rakastuit? Haluatko löytää itsestäsi sen ihmisen, joka ei ole jäänyt arjen haasteisiin? Mihin itseasiassa puolisossasi rakastuit? Mieti sitä voisiko sen tunteen ja palon vielä kaivaa esiin ja kastella sitä oman pihan nurmea?

Lahjakortit

Valitse lahjakortti postitettuna sinulle tai sähköinen lahjakortti valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortin summan voit päättää itse.

Olen täällä sinua varten

Ostoskori on tyhjä.

Ostoksille