Ota yhteyttä

Salpausselänkatu 28 A 4
45100 Kouvola

(2. kerros)

050 329 6374
 
@imagolounge

Ovet aukeavat

Useimpina päivinä klo 9.00 tai 10.00
Satunnaisesti niinkin aikaisin kuin 8.00.

Päivä on paketissa

Yleensä klo 17.00 tai 18.00
Satunnaisesti klo 16.00 tai 17.00
Harvoin klo 14.00 tai 15.00
Joskus niinkin myöhään kuin klo 19.00 tai 20.00

Viimeaikoina olen ollut paikalla suurinpiirtein kokoajan, paitsi silloin kun olen jossain muualla. Jos siis haluat minun olevan paikalla juuri silloin kun sinä haluat, varmista se varaamalla aika etukäteen.

 

 

Ajanvaraus

Lahjakortit

Valitse lahjakortti postitettuna sinulle tai sähköinen lahjakortti valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortin summan voit päättää itse.

Asiakkaat kertovat

Kokemukseni Annin life coachingissa oli yhtä oivaltamista. Tapaamiset auttoivat ymmärtämään, että pystyn mihin vaan ja omaa ajatteluani muuttamalla voin tehdä unelmistani totta. Nyt pari vuotta myöhemmin elän sitä unelmaelämää, jonka hahmottelin paperille Annin luona.

A.J.

Anni on ihana superammattilainen! Tuolissa voi nauraa, itkeä tai keskittyä hiljaa nauttimaan hoidosta ja paikan kivasta tunnelmasta. Kouvolan ykköspaikka sokerointiin tai kasvohoitoon.

A.V.

Tunnelma on lämmin ja Anni on ihana ja ammattitaitoinen kosmetologi. Annin hoitojen avulla olen saanut suuren avun iholleni ja olen siitä äärimmäisen kiitollinen.

J.K.

Anni on ihana, asiansa osaava ja aidosti läsnä. Hoitoon tullessa fiilis on, kun olis pienellä rentoutuslomalla. Niin, ja paikkakin huokuu sellasta hyvää fiilistä!

J.T.

Ei ole toista Annin kaltaista. Hän hoitaa ja kuuntelee - lähdet pois odottaen jo seuraavaa kertaa.

K.R.

Ostoskori on tyhjä.

Ostoksille