Kosmetologi

Kauneutta ja hyvinvointia koko keholle.

Imagon kasvohoidot tehdään espanjalaisella Massada the Natural Therapylla sekä italialaisella Diego Dalla Palma Professional ammattikosmetiikka sarjoilla. Molemmat sarjat ovat innovatiiviset aikansa edelläkäviät. Molempien sarjojen tutkimustyö sekä tuotekehittely tapahtuu yliopistojen tutkimuslaitosten kanssa tiiviissä yhteisytössä. Massada luottaa luonnosta saataviin raaka-aineisiin ja hoidot sekä tuotteet ovatkin luonnonkosmetiikan ja tieteen tehokas yhdistelmä. Osa tuotteita on ECOSERTin sertifioimia.

Diego dalla Palma on lähes 60 vuotta ammattikosmetiikan uusinta teknologiaa hyödyntävä italialainen sarja, jonka valikoima sisältää tehokkaita ja turvallisia ihonhoitotuotteita ja hoitoja. Sarjan tuotantolaitoksen on sertifioinut ECOSERT ja näin ollen koko tuotantoketju on ekologisen periaatteiden mukaan tuotettu.

 Kulmien ja ripsien kestovärjäykset ja -taivutukset, napalävistykset, korvienrei’itykset ja karvanpoistot Suomalaisella Lapinniemen Helmi sokerilla. 

Syyskuussa 2018 valmiit Ekokauneuden opinnot SKY-Opistosta. Palvelussa nyt myös ekologiset kasvohoidot, Chakra- ja kiviterapiahoidot. Hoidot sisältävät charojen eli kehon energiakeskusten tasapainotuksen.

Aina on hyvä aika ihopuhdistukselle

Kun ihon epäpuhtaudet (vanhat meikit, ilmansaasteet, tali, pöly) poistetaan, pääsee ihonhoidossa käytettävät tehoaineet imeytymään syvälle ihoon.

Kun hoidossa käytetään ammattitason hoitotuotteita, tulokset näkyvät ja tuntuvat välittömästi hoidon jälkeen. Paras hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla ja henkilökohtaisesti räätälöidyillä kotihoito-ohjelmalla!

Massada Natural Therapy

Käytän erittäin tehokkaita, nykyaikaisia ja luonnonmukaisia tuotteita espanjalaiselta Massada Natural Therapylta. Yritys kunnioittaa luontoa ja haluaa tarjota parasta ihonhoitoa mitä luonnon antimista voidaan aikaansaada.

Massadan Bio Cellular linja on saanut Ecosertifikaatin Eurooppalaiselta ECOSERT -sertifiointiyhtiöltä. Tämä takaa yhdenmukaisen laatujärjestelmän ekologisuuden ja eettisyyden tuotteille.

Kosmetologin palvelut ammattitaidolla

20 vuoden kokemuksella!

Imagossa tehdään myös mesoterapiaa eli mikroneulaulasta. Sokeroinnit tehdään ihanilla Helmi-tuotteilla.

Kestolakkaus eli geelilakkaus sekä perus- ja pikamanikyyrit tehdään O.P.I.n tuotteilla.

Jos haluat henkilökohtaista opastusta oman ihosi hoitoon, tule ihmeessä käymään niin kerron mielelläni juuri Sinun ihollesi parhaat kotihoitotuotteet.

Hinnasto

Kestovärit

Kulmat (sis. muotoilun) 27€
Ripset ja kulmat 37€
Kulmien muotoilu vahalla tai sokerilla 15€
Ripsien kestotaivutus (sis. ripsien värjäyksen) 68€

Sokerointi

Sääret 45€
Koko jalat 70 €
Kainalot 25€
Brassi (60€-70€) (String 50€) 70€
Bikinirajat alkaen 35€
Ylähuuli 15€
Kasvot 25€
Selkä 60€
Käsivarret 35€

 

Kasvohoidot

Ultraäänipuhdistus (12-20v.) 120min. 80€
Ultraäänipuhdistus (aikuiset) 120min. 98€
Kasvohoito 60min. 75€
Erikoiskasvohoito 90min. 120€
Aromaattinen öljyhieronta 60min. 60€
Kasvohoito miehille 90min. 85€
En tiedä mitä ihoni tarvitsee -hoito 120min. 120€
Lasten kasvohoito (alakoululaisille) 45min. 35€
Kasvohieronta + niska + decoltee 45min. 40€

Lävistykset

Napa 45€
Korvanlehdet 25€
Lävistyshinnat sisältävät korun

 

Lahjakorttikauppa

Valitse lahjakortti postitettuna sinulle tai sähköinen lahjakortti valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortin summan voit päättää itse.

Olen täällä sinua varten

 

Imago Lounge | Salpausselänkatu 28 A 4 Kouvola | 050 329 6374 | imagolounge@gmail.com

  

Tietosuojaseloste

© Imago Lounge