Kosmetologi

Kauneutta ja hyvinvointia koko keholle.

Imagon kasvohoidot tehdään espanjalaisella Massada the Natural Therapylla sekä italialaisella Diego dalla Palma Professional ammattikosmetiikka sarjoilla. Molemmat sarjat ovat innovatiiviset aikansa edelläkäviät. Molempien sarjojen tutkimustyö sekä tuotekehittely tapahtuu yliopistojen tutkimuslaitosten kanssa tiiviissä yhteisytössä. Massada luottaa luonnosta saataviin raaka-aineisiin ja hoidot sekä tuotteet ovatkin luonnonkosmetiikan ja tieteen tehokas yhdistelmä. Osa tuotteita on ECOSERTin sertifioimia.

Kulmien ja ripsien kestovärjäykset ja -taivutukset, napalävistykset, korvienrei’itykset ja karvanpoistot Suomalaisella Lapinniemen Helmi sokerilla.

2018 valmiit Ekokauneuden opinnot SKY-Opistosta. Palvelussa myös LUOMU kasvohoidot, Chakra- ja kiviterapiahoidot. Hoidot sisältävät charojen eli kehon energiakeskusten tasapainotuksen.

image 74

Aina on hyvä aika ihonpuhdistukselle

Kun ihon epäpuhtaudet (vanhat meikit, ilmansaasteet, tali, pöly) poistetaan, pääsee ihonhoidossa käytettävät tehoaineet imeytymään syvälle ihoon. Imagossa ihonpuhdistukset tehdään ultraäänellä mikä soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja couperoosa iholle. Tarvittaessa tehdään mekaaninen puhdistus ultran jälkeen.

Kun hoidossa käytetään ammattitason hoitotuotteita, tulokset näkyvät ja tuntuvat välittömästi hoidon jälkeen. Paras hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla ja henkilökohtaisesti räätälöidyillä kotihoito-ohjelmalla!

massada kosmetiikka imagolounge 1

Massada Natural Therapy

Yksi ammattisarjoistani on Massada espanjasta, nykyaikainen luonnonkosmetiikkasarja jonka tehokkus on huippuluokkaa. Yritys kunnioittaa luontoa ja haluaa tarjota parasta ihonhoitoa mitä luonnon antimista saadaan. Tervetuloa tutustumaan jos luonnonkosmetiikka on lähellä sydäntäsi. Laadukkaat tuotteet ja raikkaat luonnolliset ja luonnosta peräisin olevat tuoksut huumaavat niin phytoterapian kuin aromaterapian avulla.

Massadan Bio Cellular linja on saanut Ecosertifikaatin Eurooppalaiselta ECOSERT -sertifiointiyhtiöltä. Tämä takaa yhdenmukaisen laatujärjestelmän ekologisuuden ja eettisyyden tuotteille.

kosmetologi kouvola imagolounge

Diego dalla Palma

Diego dalla Palma on lähes 60 vuotta ammattikosmetiikan uusinta teknologiaa hyödyntävä italialainen sarja, jonka valikoima sisältää tehokkaita ja turvallisia ihonhoitotuotteita ja hoitoja. Sarjan tuotantolaitoksen on sertifioinut ECOSERT ja näin ollen koko tuotantoketju on ekologisen periaatteiden mukaan tuotettu.

kauneus 3

Perinteisten kasvohoitojen lisäksi tehokas mesoterapia!

 

Lisää tehkokkuutta ihonhoitoon saat mikroneulauksen avulla. Hoito on lähes kivuton ja sillä saadaan erinomaisia tuloksia ihon ikäänytymiseen liittyvissä ongelmissa, kosteusköyhän, acnearpien sekä pigmettimuutosten hoidossa. Mikroneulauksella tehdään ihoon mikrokanavia, joiden kautta tehoaineet saadaan vietyä syvemmälle ja näin päästään vaikuttamaan solujen energian saantiin. Hoidolla saadaan aktivoitua ihon omia fibroblasteja, jotta ne tuottaisivat lisää kollageenia, elastiinia ja hyaluronihappoa. Sen vaikutuksesta ihon oma kimmoisuus ja kosteustasapaino säilyy pidempään.

 

Jos haluat henkilökohtaista opastusta oman ihosi hoitoon, tule ihmeessä käymään niin kerron mielelläni juuri Sinun ihollesi parhaat kotihoitotuotteet.

Hinnasto

Kestovärit

Kulmat (sis. muotoilun) 27€
Ripset ja kulmat 37€
Kulmien muotoilu vahalla tai sokerilla 15€
Ripsien kestotaivutus (sis. ripsien värjäyksen) 68€

Sokerointi

Sääret 45€
Sääret + reidet 70 €
Kainalot 23€
Brassi 1. krt tai yli 7vk väli 70€
Brassi 5-6 vk. väli 65€
Brassi 4vk väli 60€
String 1.krt tai yli 7vk väli 50€
String 4vk väli 45€
Bikinirajat 35€
Brassi + sääret + kainalot 1krt. / yli 5vk väli 135€
Brassi + sääret + kainalot 4vk väli 120€
Ylähuuli 15€
Kasvot 25€
Selkä 60€
Käsivarret 35€

 

Kasvohoidot

Ultraäänipuhdistus (12-20v.) 120min. 80€
Ultraäänipuhdistus (aikuiset) 120min. 98€
Ultraäänipuhdistus ilman hierontaa 90min. 75€
Massada erikoiskasvohoito 90min. 110€
Massada kasvohoito 60min. 75€
Diego dalla Palma kasvohoito 60min. 80€
Diego (hopea) elvyttävä kasvohoito 75min. 90€
Diego (kulta) kiinteyttävä kasvohoito 90min. 115€
Diego (platina) uudistava kasvohoito 90min. 120€
Mikroneulaus 149€
Hemmotteleva hierontahoito 60min. 60€
Pikakasvohoito kiireiselle 30min. 40€
Heleytys hemmotellen 45min. 48€
Silmänympäryshoito 60min. 60€
Kasvohoito miehille 75min. 80€
En tiedä mitä ihoni tarvitsee -hoito 120min. 120€
Lasten kasvohoito (alakoululaisille) 45min. 35€
Kasvohieronta + niska + decoltee 45min. 40€

Lävistykset

Napa 45€
Korvanlehdet 25€
Lävistyshinnat sisältävät korun

 

Lahjakortit

Valitse lahjakortti postitettuna sinulle tai sähköinen lahjakortti valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortin summan voit päättää itse.

Olen täällä sinua varten