Kosmetologi

Kauneutta ja hyvinvointia koko keholle.

Imagon kasvohoidot tehdään espanjalaisella Massada the Natural Therapylla sekä italialaisella Diego dalla Palma Professional ammattikosmetiikka sarjoilla. Molemmat sarjat ovat innovatiiviset aikansa edelläkäviät. Molempien sarjojen tutkimustyö sekä tuotekehittely tapahtuu yliopistojen tutkimuslaitosten kanssa tiiviissä yhteisytössä. Massada luottaa luonnosta saataviin raaka-aineisiin ja hoidot sekä tuotteet ovatkin luonnonkosmetiikan ja tieteen tehokas yhdistelmä. Osa tuotteita on ECOSERTin sertifioimia.

Imago on erikoistunut pääasiassa kasvohoitoihin ja karvanpoistoon sokerilla. Meiltä onnistuu myös kestovärjäykset, ripsien kestotaivutukset, korvien rei’itykset ja napalävistykset.

2018 Anni sai valmiiksi  Ekokauneuden opinnot SKY-Opistosta. Palvelussa myös LUOMU kasvohoidot, Chakra- ja kiviterapiahoidot. Hoidot sisältävät charojen eli kehon energiakeskusten tasapainotuksen.

Yin Your Skin Gua sha By Katja Kokko on uusin ihonhoidon väline ja todellinen ihonkiinteytyshoito onkin. Syksyllä voit varata ajan sarjahoitoon mihin saat myös oman Guasha välineen ja opastuksen kuinka sitä kotona käytetään. Mutta tämä siis vasta syksyllä.

Aina on hyvä aika ihonpuhdistukselle

Kun ihon epäpuhtaudet (vanhat meikit, ilmansaasteet, tali, pöly) poistetaan, pääsee ihonhoidossa käytettävät tehoaineet imeytymään syvälle ihoon. Imagossa ihonpuhdistukset tehdään ultraäänellä mikä soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja couperoosa iholle. Tarvittaessa tehdään mekaaninen puhdistus ultran jälkeen.

Kun hoidossa käytetään ammattitason hoitotuotteita, tulokset näkyvät ja tuntuvat välittömästi hoidon jälkeen. Paras hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla ja henkilökohtaisesti räätälöidyillä kotihoito-ohjelmalla!

Massada Natural Therapy

Yksi ammattisarjoistani on Massada espanjasta, nykyaikainen luonnonkosmetiikkasarja jonka tehokkus on huippuluokkaa. Yritys kunnioittaa luontoa ja haluaa tarjota parasta ihonhoitoa mitä luonnon antimista saadaan. Tervetuloa tutustumaan jos luonnonkosmetiikka on lähellä sydäntäsi. Laadukkaat tuotteet ja raikkaat luonnolliset ja luonnosta peräisin olevat tuoksut huumaavat niin phytoterapian kuin aromaterapian avulla.

Massadan Bio Cellular linja on saanut Ecosertifikaatin Eurooppalaiselta ECOSERT -sertifiointiyhtiöltä. Tämä takaa yhdenmukaisen laatujärjestelmän ekologisuuden ja eettisyyden tuotteille.

Diego dalla Palma

Diego dalla Palma on lähes 60 vuotta ammattikosmetiikan uusinta teknologiaa hyödyntävä italialainen sarja, jonka valikoima sisältää tehokkaita ja turvallisia ihonhoitotuotteita ja hoitoja. Sarjan tuotantolaitoksen on sertifioinut ECOSERT ja näin ollen koko tuotantoketju on ekologisen periaatteiden mukaan tuotettu.

Perinteisten kasvohoitojen lisäksi tehokas mesoterapia sekä hedelmähappohoito!

 

Lisää tehkokkuutta ihonhoitoon saat  hedelmähappohoitojen ja mikroneulauksen eli mesoterapian avulla. Hoito on lähes kivuton ja sillä saadaan erinomaisia tuloksia ihon ikäänytymiseen liittyvissä ongelmissa, kosteusköyhän, acnearpien sekä pigmettimuutosten hoidossa. Mikroneulauksella tehdään ihoon mikrokanavia, joiden kautta tehoaineet saadaan vietyä syvemmälle ja näin päästään vaikuttamaan solujen energian saantiin. Hoidolla saadaan aktivoitua ihon omia fibroblasteja, jotta ne tuottaisivat lisää kollageenia, elastiinia ja hyaluronihappoa. Sen vaikutuksesta ihon oma kimmoisuus ja kosteustasapaino säilyy pidempään.

 

Jos haluat henkilökohtaista opastusta oman ihosi hoitoon, tule ihmeessä käymään niin kerron mielelläni juuri Sinun ihollesi parhaat kotihoitotuotteet. Tähän voit varata maksuttoman henkiökohtaisen aikasi Muut Kauneuspalvelut osion alta – Henkilökohtainen ostosaika 30 min. Livenä tai Etänä

Hinnasto

Kestovärit

Kulmat (sis. muotoilun) 27€
Ripset ja kulmat 37€
Kulmien muotoilu vahalla tai sokerilla 15€
Ripsien kestotaivutus (sis. ripsien värjäyksen) 68€

Sokerointi

Sääret 45€
Sääret + reidet 70 €
Kainalot   (2vk väli 15€) 23€
Brassi 1. krt tai yli 6vk väli 70€
Brassi 4vk väli 60€
Bikinirajat                                      35€
String 1.krt tai yli 6vk väli 50€
String 4vk väli 45€
Backstage eli pyllysokerointi 20€
Brassi + sääret + kainalot 1krt. / yli 6vk väli 135€
Brassi + sääret + kainalot 4vk väli 120€
Ylähuuli 15€
Kasvot 25€
Selkä 60€
Käsivarret 35€

 

Kasvohoidot

Ihonpuhdistus ultraäänellä (12-20v.) 85€
Ihonpuhdistus ultraäänellä (aikuiset) 105€
Ultraäänipuhdistus ilman hierontaa 90min. 79€
Massada erikoiskasvohoito 120€
Rentouttava kasvohoito (Massada) 80€
Rentouttava kasvohoito (Diego dalla Palma) 80€
Diego (hopea) elvyttävä kasvohoito 99€
Diego (kulta) kiinteyttävä kasvohoito 120€
Diego (platina) uudistava kasvohoito 125€
Mikroneulaus 149€
Hemmotteleva hierontahoito 60€
Kasvohoito miehille 80€
En tiedä mitä ihoni tarvitsee -hoito 120€
Lasten kasvohoito (alakoululaisille) 40€
Kasvohieronta + niska + decoltee 45€
Hemmotteleva hierontahoito (kasvot, niska, decoltee, selkä ja kädet)                                             60€

Lävistykset

Napa 45€
Korvanlehdet 25€
Lävistyshinnat sisältävät korun

 

Lahjakortit

Valitse lahjakortti postitettuna sinulle tai sähköinen lahjakortti valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortin summan voit päättää itse.

Olen täällä sinua varten

 

Ostoskori on tyhjä.

Ostoksille