Kosmetologi

Kauneutta ja hyvinvointia koko keholle.

Imagon kasvohoidot tehdään espanjalaisella Massada the Natural Therapylla sekä italialaisella Diego dalla Palma Professional ammattikosmetiikka sarjoilla. Molemmat sarjat ovat innovatiiviset aikansa edelläkäviät. Molempien sarjojen tutkimustyö sekä tuotekehittely tapahtuu yliopistojen tutkimuslaitosten kanssa tiiviissä yhteisytössä. Massada luottaa luonnosta saataviin raaka-aineisiin ja hoidot sekä tuotteet ovatkin luonnonkosmetiikan ja tieteen tehokas yhdistelmä. Osa tuotteita on ECOSERTin sertifioimia. 

Imago on erikoistunut mm. erillaisiin kiinteyttäviin, elvyttäviin sekä puhdistaviin kasvohoitoihin. Brasilialaseen karvanpoistoon sokerilla on myös yksi hoito mitä teemme todella paljon. Perinteiset ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä kestotaivutukset sekä korvien rei’itykset tehdään vuosien ammattitaidolla.

2018 Anni sai valmiiksi  Ekokauneuden opinnot SKY-Opistosta. Palvelussa myös LUOMU kasvohoidot, Chakra- ja kiviterapiahoidot. Hoidot sisältävät charojen eli kehon energiakeskusten tasapainotuksen.

Yin Your Skin Gua Sha lastat By Katja Kokko ovat nyt myynnissä Imagossa. Voit hoitaa kotona tehokkaasti erilaisilla gua sha lastoilla ja saada ihonhoitosi ihan uusiin ulottuvuuksiin.

Käytän lastaa myös kasvohoidossa tavallisen kasvohieronnan tukena.

Aina on hyvä aika ihonpuhdistukselle

Kun ihon epäpuhtaudet (vanhat meikit, ilmansaasteet, tali, pöly) poistetaan, pääsee ihonhoidossa käytettävät tehoaineet imeytymään syvälle ihoon. Imagossa ihonpuhdistukset tehdään ultraäänellä mikä soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja couperoosa iholle. Tarvittaessa tehdään mekaaninen puhdistus ultran jälkeen.

Kun hoidossa käytetään ammattitason hoitotuotteita, tulokset näkyvät ja tuntuvat välittömästi hoidon jälkeen. Paras hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla ja henkilökohtaisesti räätälöidyillä kotihoito-ohjelmalla!

Massada Natural Therapy

Yksi ammattisarjoistani on Massada espanjasta, nykyaikainen luonnonkosmetiikkasarja jonka tehokkus on huippuluokkaa. Yritys kunnioittaa luontoa ja haluaa tarjota parasta ihonhoitoa mitä luonnon antimista saadaan. Tervetuloa tutustumaan jos luonnonkosmetiikka on lähellä sydäntäsi. Laadukkaat tuotteet ja raikkaat luonnolliset ja luonnosta peräisin olevat tuoksut huumaavat niin phytoterapian kuin aromaterapian avulla.

Massadan Bio Cellular linja on saanut Ecosertifikaatin Eurooppalaiselta ECOSERT -sertifiointiyhtiöltä. Tämä takaa yhdenmukaisen laatujärjestelmän ekologisuuden ja eettisyyden tuotteille.

Diego dalla Palma

Diego dalla Palma on lähes 60 vuotta ammattikosmetiikan uusinta teknologiaa hyödyntävä italialainen sarja, jonka valikoima sisältää tehokkaita ja turvallisia ihonhoitotuotteita ja hoitoja.

Diego dalla Palman kasvohoidot tehdään tuotteilla, joissa tärkeänä osana ovat raaka-aineet, jotka ovat mahdollisimman puhtaassa ja hyvin imeytyvässä muodossa. Puhdasta kosmetiikkaa ilman tarpeettomia ainesosia. Ihosi saa parhaan hyödyn ja Sinä todelliset kauneusunet. Tervetuloa nauttimaan tieteen ja teknologian upeista aikaansaannoksista

Sarjan tuotantolaitoksen on sertifioinut ECOSERT ja näin ollen koko tuotantoketju on ekologisen periaatteiden mukaan tuotettu.

Tehokkaat ja tasokkaat sarjohoidot:    MESOTERAPIA sekä  RESURFACE² -kasvohoidot!

 

Lisää tehkokkuutta ihonhoitoon saat  hedelmähappohoitojen ja mikroneulauksen eli mesoterapian avulla.

RESURFACE²  on innovatiivinen, tehokas hoito. Se takaa loistavan, näkyvän lopputuloksen sekä uusiutuneen ihon, ilman epämiellyttäviä sivuvaikutuksia.

Kuten edistyksellisimmt lääketieteelliset ja esteettiset hoidot, RESURFACE2 yhdistää glykolihapon, mantelihapon ja glukonolaktonin, joiden toiminnot tasapainottavat ja tukevat jokaisen hapon ominaiuuksia kunnioittaen ja silytten ihon luonnollisen tasapainon.

Mikroneulauksella tehdään ihoon mikrokanavia, joiden kautta tehoaineet saadaan vietyä syvemmälle ja näin päästään vaikuttamaan solujen energian saantiin.

Hoidolla saadaan aktivoitua ihon omia fibroblasteja, jotta ne tuottaisivat lisää kollageenia, elastiinia ja hyaluronihappoa. Sen vaikutuksesta ihon oma kimmoisuus ja kosteustasapaino säilyy pidempään.Hoidoilla saadaan erinomaisia tuloksia ihon ikäänytymiseen liittyvissä ongelmissa, kosteusköyhän, acnearpien sekä pigmettimuutosten hoidossa.

 

Jos haluat henkilökohtaista opastusta oman ihosi hoitoon, tule ihmeessä käymään niin kerron mielelläni juuri Sinun ihollesi parhaat kotihoitotuotteet. Tähän voit varata ajanvarauksessa maksuttoman henkiökohtaisen aikasi Ostosaika 15min.  tai 30min.

Hinnasto

Kestovärit (k16)

Kulmien kestovärjäys (sis. muotoilun) 30€
Ripset ja kulmat (sis. muotoilun) 45€
Kulmien muotoilu vahalla tai sokerilla 18€
Ripsien kestotaivutus  (Lash lift)               (sis. ripsien värjäyksen) 73€
Kulmien laminointi (Brow lift)                    (sis. värin ja muotoilun) 55€

Sokerointi (intimialueen sokerointi vain naisille)

Sääret 50€
Sääret + reidet 75 €
Kainalot 
(2vk väli 20€)
28€
Brassi                                  
(1. krt tai yli 5vk väli)
75€
Brassi                                    
(4vk huoltoväli)
67€
Bikinirajat 45€
String                                    
(1.krt tai yli 5vk huoltoväli)
60€
String                                    
(4vk huoltoväli)
55€
Backstage eli pyllysokerointi 40€
Brassi + sääret + kainalot
(1krt. / yli 5vk huoltoväli)
149€
Bigsut + sääret + kainalot
(1.krt./ yli 5vk huoltoväli)
120€
Ylähuuli 20€
Kasvot 30€
Selkä 65€
Käsivarret 48€

 

Kasvohoidot

Ihonpuhdistus ultraäänellä (12-20v.) 95€
Ihonpuhdistus ultraäänellä (aikuiset) 119€
Ultraäänipuhdistus (ilman hierontaa) 98€
Massada erikoiskasvohoito 130€
Rentouttava kasvohoito 98€
Pala Taivasta -hoito 2,5h 210€
FRESHUP RESURFACE² kaunistava ja kirkastava pikahoito 45min (ei sis. hierontaa) 80€
Kiinteyttävä DdP Gold kasvohoito 130€
Elvyttävä DdP Platinum kasvohoito 139€
Mikroneulaus 150€
Hemmotteleva hieronta                      (sis. selkä, kädet, kasvot ja decoltee) 65€
Kasvohoito miehille 98€
En tiedä mitä ihoni tarvitsee -hoito 135€
Lasten kasvohoito (alakoululaisille) 40€
Kasvohieronta           (sis. kasvot, kaula, niska, decoltee) 50€
Gua Sha kasvohoito 135€

Korvien rei´itys

Korvanlehdet ampumalla 25€

Lisää hoitoja löytyy ajanvarauksesta.

Lahjakortit

Valitse sähköinen lahjakortti, joka toimitetaan valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Lahjakortin summan voit päättää itse.

Olen täällä sinua varten

Ostoskori on tyhjä.

Ostoksille