Yin Your Skin Pro Helmi facial rejuvenation kasvolasta

84,00 

Helmi on ammattilaistason kasvolastaan kätkeytyy aimo annos funktionaalista viisautta, ergonomista hienostuneisuutta ja ylivoimaista tehokuutta

HELMI on ammattilaistason gua shaan suunniteltu kasvolasta, joka on saatavilla vain Yin Your Skin Pro® -koulutuksen käyneille ammattilaisille ja heidän asiakkailleen. Valkoisesta jadesta valmistettu lasta on ainutlaatuisesti muotoiltu taikakalu, joka taitajansa käsissä paljastuu Yin Your Skin® tuoteperheen kaikkivoipaisimmaksi työvälineeksi. Ulkonäöltään minimalistiseen lastaan kätkeytyy aimo annos funktionaalista viisautta, ergonomista hienostuneisuutta ja ylivoimaista tehokuutta.

HELMI-lastalla aikaansaaduista hoitotuloksista voi nauttia koulutetun Yin Your Skin Pro® -ammattilaisen käsittelyssä. Lastan voi myös hankkia kotikäyttöön Yin Your Skin Pro® -ammattilaiselta, joka opastaa välineeseen liittyvät hoitotekniikat asiakkaalle henkilökohtaisesti. Sitoutuneesta HELMI-lastan käyttäjästä voi ajan saatossa kuoriutua kosmeettisen gua shan itseoppinut mestari.

Lastan pitkä saharaitareuna ja kouru tuovat erityistä tehokkuutta ihon napakoittamiseen sekä sidekudosjännitysten vapauttamiseen. Teräväsakarainen U-kulma istuu täydellisesti niskaan ja leuankärkeen ja tehostaa akupisteiden käsittelyä. U-kulman lyhyet sivut mahdollistavat tarkkuutta vaativan ja äärimmäisen tehokkaan työskentelyn silmien ja suun ympärillä.

Luonnossa helmen syntyminen on harvinainen tapahtuma, joka vie vuosikymmeniä. Myös HELMI-kasvolasta on syntynyt Yin Your Skin® -tuoteperheen pitkässä tuotekehityksessä, jota on tehty intohimoisesti ja kokemusperäisesti iholla työskennellen. HELMI-lasta on oodi käsityötaidolle, harjoituksen tekemille mestareille ja harvinaislaatuisille hoitotuloksille.

*Yin Your Skin Pro® HELMI kasvolasta on suunniteltu Suomessa ja se on osa Katja Kokon luomaa Yin Your Skin -tuoteperhettä. Välineet valmistetaan Kiinassa ja periaatteena on käyttää ainoastaan kiinalaisia kivilaatuja, kiinalaisen lääketieteen perinnettä kunnioittaen. Jokainen väline on uniikki. Niin ovat sinun kasvosikin.

Välineet on valmistettu luonnonkivestä, jonka vuoksi jokainen väline on uniikki ja niiden värit saattavat vaihdella.

Lämmin kiitos Yin Your Skin® Pro HELMI Facial Rejuvenation Gua Sha kasvolasta ostoksestasi. Lähetän Sinulle linkit opetusvideoihin, joiden kautta Helmen salat aukenevat ja tekniikan opettelu käy kätevästi. Pitkästä videosta löydät perusteellisen hoidon dekolteelle, niskaan, kaulaan ja kasvoille ja yksityiskohtaiset ohjeet tekniikkaan. Lyhyt video sisältää esimerkin pikahoidosta, mutta video ei sisällä yksityiskohtaisia ohjeita tekniikasta, joten kannattaa katsoa ensin pitkä video. Videot on tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöösi, eikä linkkejä saa jakaa eteenpäin

Käyttö:

Puhdista lasta käytön jälkeen saippualla ja vedellä ja kuivaa se huolellisesti. Jos käytät välinettä toisten hoitamiseen, se tulee myös desinfioida.

Gua shan vaikutuksia kasvoille:

–          aktivoi ihon verenkiertoa –> hapettunut veri kulkeutuu ylöspäin ihon pintakerroksiin ravitsemaan kudoksia ja ihosoluja –> iho uusiutuu nopeammin

–          vilkastuttaa lymfanesteiden kiertoa –> kuona-aineiden kuljetus tehostuu

–          poistaa turvotusta kasvoilta ja silmien alta

–          kirkastaa ja ”avaa silmiä”

–          voi vähentää epäpuhtauksia

–          voi vähentää pigmenttiläiskiä

–          tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa

–          silottaa ryppyjä ja kiinteyttää veltostunutta ihoa

–          poskien ja leukalinjan piirteet sekä kasvojen muoto piirtyvät kauniimmin esille

–          parantaa aineiden imeytymistä ihoon

Gua shaa ei suositella, jos:

–          iho on vaurioitunut tai tulehtunut

–          iholla esintyy rosaceaa, aknea tai perioraalidermatiittiä (oireiden päältä ei tule käsitellä ihoa, mutta niiden alapuolelle ja ympärille voi silti tehdä hoidon ja esim. rosacealle ja aknelle kaulan alueen käsittely on hyödyllistä)

–          jos iholle laitettu täyteaineita tai pistoshoitoja viimeisen kolmen kuukauden aikana

 

Ostoskori on tyhjä.

Ostoksille