Yin Your Skin Jalo advanced Gua Sha kasvolasta

59,90 

Advanced kasvolasta stressaantuneelle mielelle ja keholle

JALO on Yin Your Skin® tuoteperheen todellinen kruununjalokivi. Bian-kivestä valmistettu lasta on suunniteltu kuningatarvälineeksi ammattilaisille ja niille käyttäjille, jotka haluavat mestaritason tuloksia. JALO on hieman suurempi ja painavampi kuin tuoteperheen muut välineet. Moni-ilmeisen muotoilunsa ansiosta siitä löytyy loputtomasti uusia kulmia, joiden avulla voit soveltaa oppimaasi, keksiä uutta ja yhdistellä menetelmiä, jotka tuovat haluamasi täsmätulokset.

Sahalaitareuna antaa erityistä tehokkuutta juonteiden hälventämiseen ja auttaa vapauttamaan kireyttä sekä energiatukoksia sidekudoksista. Ohennetut reunat ovat mainio apu veltostuneen ihon hoitamiseen ja ryhdistämiseen. Kätevää U-kulmaa vastapäätä oleva koukkumainen muoto mahdollistaa erityisen tehokkaan käsittelyn nasolabiaalijuonteille ja silmänympäryksille.

JALO on jalokivi, joka muistuttaa käyttäjäänsä päivittäin luonnon ikuisesta ja ajattomasta kauneudesta. Todellinen kauneus ei koskaan kulu eikä katoa – se vain jalostuu.

*JALO Advanced Gua Sha Kasvolasta on osa Katja Kokon luomaa Yin Your Skin® -tuoteperhettä. Välineet on valmistettu 100 % Sibin bian-kivestä Kiinassa, ikiaikaista Gua Sha -perinnettä kunnioittaen. Jokainen väline on uniikki. Niin ovat sinun kasvosikin.  

Välineet on valmistettu luonnonkivestä, jonka vuoksi jokainen väline on uniikki ja niiden värit saattavat vaihdella

Gua shan vaikutuksia kasvoille:

aktivoi ihon verenkiertoa –> hapettunut veri kulkeutuu ylöspäin ihon pintakerroksiin ravitsemaan kudoksia ja ihosoluja –> iho uusiutuu nopeammin

–          vilkastuttaa lymfanesteiden kiertoa –> kuona-aineiden kuljetus tehostuu

–          poistaa turvotusta kasvoilta ja silmien alta

–          kirkastaa ja ”avaa silmiä”

–          voi vähentää epäpuhtauksia

–          voi vähentää pigmenttiläiskiä

–          tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa

–          silottaa ryppyjä ja kiinteyttää veltostunutta ihoa

–          poskien ja leukalinjan piirteet sekä kasvojen muoto piirtyvät kauniimmin esille

–          parantaa aineiden imeytymistä ihoo

Gua shaa ei suositella, jos:

–          iho on vaurioitunut tai tulehtunut

–          iholla esintyy rosaceaa, aknea tai perioraalidermatiittiä (oireiden päältä ei tule käsitellä ihoa, mutta niiden alapuolelle ja ympärille voi silti tehdä hoidon ja esim. rosacealle ja      aknelle kaulan alueen käsittely on hyödyllistä)

–          jos iholle laitettu täyteaineita tai pistoshoitoja viimeisen kolmen kuukauden aikana

 

Ostoskori on tyhjä.

Ostoksille