SOOTHING – MICELLAR CLEANSING WATER -MISELLIVESI

48,00 

Hellävarainen misellivesi herkästi reagoivalle iholle. Poistaa nopeasti ja tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet kasvoilta, silmistä ja huulilta, vaurioittamatta ja häiritsemättä ihon herkkää hydrolipidikalvoa ja ihon fysiologista pH:ta. Hajusteeton. Koko 200 ml

Sisältää: Provitamiini B5 (pantenoli), ProSENSE PEPTIDE, ektoiini, trehaloosi.

Käyttö: Käytä aamuin illoin. Kostuta vanulappu miselliveteen ja pyyhi silmät, huulet, kasvot ja kaula kevyin liikkein. Pyyhi lopuksi kasvot veteen kostutetulla vanulapulla. Ei tarvitse huuhdella.

 

Herkkä ja reagoiva iho on ihon ominaisuus, johon kuuluu epämukavia tuntemuksia kuten nipistelyä, polttelua, kipua, kutinaa ja kihelmöintiä, jotka aiheutuvat olosuhteista, jotka eivät aiheuta normaalilla iholla oireita.

Iho voi näyttää normaalilta tai siinä voi esiintyä punoitusta. Ihon herkkyyteen liittyvät ongelmat voivat ilmetä millä tahansa ihoalueella, useimmiten kuitenkin kasvoilla. 

 

Hoitolinjan aktiiviraaka-aineet:

ProSENSE PEPTIDE – Hillitsee neurogeenistä tulehdusta. Kaksivaikutteinen neuropeptidi hillitsee iholla toistuvaa punoitusta ja ärsytystä ja minimoi hermopäistä välittyviä kiputuntemuksia lisäten ihon sietokykyä ja kestävyyttä ulkoisille ja sisäisille häiriötekijöille. 

CERAMIDE PLUS CPX – Vahvistaa ihon barriertoimintoja. Keramidit suojaavat ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä ja helpottavat ihon korjautumisprosessia kuivalla, kosteusköyhällä, atooppisella ja psoriasiksesta kärsivällä iholla. Linjan tuotteet sisältävät  yhdistelmän keramideja, jotka vastaavat rakenteeltaan ja ominaisuuksiltaan ihossa luonnollisesti olevia keramideja. Lisäksi tuotteissa käytetään BioMembrains® -teknologiaa, joka lisää keramidien kulkeutumista ihokerrosten läpi 38 prosentilla verrattuna koostumukseen, jossa teknologiaa ei ole käytetty.

EKTOIINI – Vähentää liiallista tulehduksen välittäjäaineiden tuottoa. Ektoiini suojelee ihon mikrobiomia estäen huonojen bakteerien liiallista lisääntymistä, tukee ihon korjautumisprosessia ja suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä.

INGREDIENTS/COCTAB: AQUA (WATER), POLOXAMER 184, PENTYLENE GLYCOL, ECTOIN, TREHALOSE, PANTHENOL, ACETYL TETRAPEPTIDE-15, LECITHIN, MANNITOL, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, GLYCERIN, COCO-GLUCOSIDE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM GLUCONATE, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL.

Ostoskori on tyhjä.

Ostoksille