SOOTHING – EYE CONTOUR CREAM -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

57,00 

Raikas ja hellävarainen koostumus, joka on suunniteltu hoitamaan silmänympärysalueen kuivuutta ja juonteita, samalla hilliten kutinaa, punoitusta ja epämukavuuden tunnetta silmänympärysalueella ja silmäluomilla. Koko 15 ml

Raikas ja hellävarainen koostumus, joka on suunniteltu hoitamaan silmänympärysalueen kuivuutta ja juonteita, samalla hilliten kutinaa, punoitusta ja epämukavuuden tunnetta silmänympärysalueella ja silmäluomilla. Tuotteet sisältämä 3% B-CIRCADIN™, uudelleensynkronoi ihon sirkadiaanista rytmiä ja auttaa vähentämään väsymyksen merkkejä. Hajusteeton.

Sisältää: B-CIRCADIN™, ProSENSE PEPTIDE, ceramide plus cpx, ektoiini, E-vitamiini

Käyttö: Käytä aamuin illoin. Levitä pieni määrä tuotetta silmänympärysalueelle ja tarvittaessa silmäluomille.

 

Herkkä ja reagoiva iho on ihon ominaisuus, johon kuuluu epämukavia tuntemuksia kuten nipistelyä, polttelua, kipua, kutinaa ja kihelmöintiä, jotka aiheutuvat olosuhteista, jotka eivät aiheuta normaalilla iholla oireita.

Iho voi näyttää normaalilta tai siinä voi esiintyä punoitusta. Ihon herkkyyteen liittyvät ongelmat voivat ilmetä millä tahansa ihoalueella, useimmiten kuitenkin kasvoilla.

 

Hoitolinjan aktiiviraaka-aineet:

ProSENSE PEPTIDE – Hillitsee neurogeenistä tulehdusta. Kaksivaikutteinen neuropeptidi hillitsee iholla toistuvaa punoitusta ja ärsytystä ja minimoi hermopäistä välittyviä kiputuntemuksia lisäten ihon sietokykyä ja kestävyyttä ulkoisille ja sisäisille häiriötekijöille.

CERAMIDE PLUS CPX – Vahvistaa ihon barriertoimintoja. Keramidit suojaavat ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä ja helpottavat ihon korjautumisprosessia kuivalla, kosteusköyhällä, atooppisella ja psoriasiksesta kärsivällä iholla. Linjan tuotteet sisältävät  yhdistelmän keramideja, jotka vastaavat rakenteeltaan ja ominaisuuksiltaan ihossa luonnollisesti olevia keramideja. Lisäksi tuotteissa käytetään BioMembrains® -teknologiaa, joka lisää keramidien kulkeutumista ihokerrosten läpi 38 prosentilla verrattuna koostumukseen, jossa teknologiaa ei ole käytetty.

EKTOIINI – Vähentää liiallista tulehduksen välittäjäaineiden tuottoa. Ektoiini suojelee ihon mikrobiomia estäen huonojen bakteerien liiallista lisääntymistä, tukee ihon korjautumisprosessia ja suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä.

INGREDIENTS/COCTAB: AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DICAPRYLYL CARBONATE, PROPANEDIOL, JOJOBA ESTERS, BETAINE, ECTOIN, TOCOPHERYL ACETATE, LESPEDEZA CAPITATA LEAF/STEM EXTRACT, LAUROYL LYSINE, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CERAMIDE NP, LECITHIN, GLYCERIN, ACETYL TETRAPEPTIDE-15, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, BEHENYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, COCO-GLUCOSIDE, TOCOPHEROL, CARBOMER, ASCORBYL PALMITATE, SODIUM GLUCONATE, SODIUM POLYACRYLATE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, CITRIC ACID.

Ostoskori on tyhjä.

Ostoksille