SOOTHING – ANTI-REDNESS -SEERUMI

79,00 

Rauhoittava ja punoitusta vähentävä tehotiiviste herkälle, couperoottiselle ja ärtyneelle iholle. Seerumi sopii myös käytettäväksi silloin, kun ihon suojauskyky ja kunto on heikentynyt lääkekuurin tai ulkoisten tekijöiden kuten auringon, tuulen ja kylmän ilman vuoksi. Hajusteeton. Koko 30 ml.

Tuotteen sisältämä ProSENSEPEPTIDE ja anti-redness complex rauhoittavat ihoa ja helpottavat minimoimaan tilapäistä ja pysyvää punoitusta. Hajusteeton.

Sisältää: Anti-redness complex, ProSENSE PEPTIDE, ektoiini, glykyrretiinihappo

Käyttö: Käytä aamuin illoin. Levitä puhtaalle kuivalle kasvojen iholle ennen kosteusvoidetta.

 

Herkkä ja reagoiva iho on ihon ominaisuus, johon kuuluu epämukavia tuntemuksia kuten nipistelyä, polttelua, kipua, kutinaa ja kihelmöintiä, jotka aiheutuvat olosuhteista, jotka eivät aiheuta normaalilla iholla oireita.

Iho voi näyttää normaalilta tai siinä voi esiintyä punoitusta. Ihon herkkyyteen liittyvät ongelmat voivat ilmetä millä tahansa ihoalueella, useimmiten kuitenkin kasvoilla.

 

Hoitolinjan aktiiviraaka-aineet:

ProSENSE PEPTIDE – Hillitsee neurogeenistä tulehdusta. Kaksivaikutteinen neuropeptidi hillitsee iholla toistuvaa punoitusta ja ärsytystä ja minimoi hermopäistä välittyviä kiputuntemuksia lisäten ihon sietokykyä ja kestävyyttä ulkoisille ja sisäisille häiriötekijöille.

CERAMIDE PLUS CPX – Vahvistaa ihon barriertoimintoja. Keramidit suojaavat ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä ja helpottavat ihon korjautumisprosessia kuivalla, kosteusköyhällä, atooppisella ja psoriasiksesta kärsivällä iholla. Linjan tuotteet sisältävät  yhdistelmän keramideja, jotka vastaavat rakenteeltaan ja ominaisuuksiltaan ihossa luonnollisesti olevia keramideja. Lisäksi tuotteissa käytetään BioMembrains® -teknologiaa, joka lisää keramidien kulkeutumista ihokerrosten läpi 38 prosentilla verrattuna koostumukseen, jossa teknologiaa ei ole käytetty.

EKTOIINI – Vähentää liiallista tulehduksen välittäjäaineiden tuottoa. Ektoiini suojelee ihon mikrobiomia estäen huonojen bakteerien liiallista lisääntymistä, tukee ihon korjautumisprosessia ja suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä.

 

INGREDIENTS/COCTAB: AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SQUALANE, PROPANEDIOL, CETYL ALCOHOL, GLYCERIN, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, TREHALOSE, ECTOIN, GLYCYRRHETINIC ACID, ROSMARINYL GLUCOSIDE, CAFFEYL GLUCOSIDE, GALLYL GLUCOSIDE, ACETYL TETRAPEPTIDE-15, LAUROYL LYSINE, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL, GLYCINE SOJA OIL (GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL), COCO-GLUCOSIDE, SODIUM GLUCONATE, HYDROXYACETOPHENONE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM POLYACRYLATE.

Ostoskori on tyhjä.

Ostoksille