Nature Cotton Micellar water

26,60 

Mieto puuvillainen puhdistus miselli teknologialla. Misellivesi syväpuhdistaa ihohuokoset sekä poistaa epäpuhtaudet ja meikin hellävaraisesti samalla kirkastaen ja kiinteyttäen ihoa. Erityisen hellävarainen. Sisältää valkoista teetä ja puuvillauutetta.

Käytä aamuin illoin levittämällä  muutama tippa misellivettä kämennille tai vanulapulle ja hiero kauttaaltaan kevyesti kasvoille vaahdottaen. Huuhtele tarvittaessa vedellä.

 

 

être belle on onnistunut luomaan korkealaatuisten sertifioitujen luonnon raaka-aineiden ja isoäidin puutarhan salaisuuksien yhdistelmän, joka korjaa dna:ta, syväkosteuttaa ja ehkäisee ihon vanhenemista.

Tämä ainutlaatuinen, teknologian avulla kehitetty resepti pitää sisällään mikrolevää yhdistettynä parsakaaliin, maissiin, retiisiin, porkkanaan, punajuureen ja rosmariiniin. Tehokkaiden raaka-aineiden yhdistelmä hoitaa ihoa parhaimmalla mahdollisella tavalla, kuin mikään muu luonnollinen tuote aikaisemmin. Ihoa rauhoittavat ainesosat; valkoinen tee, puuvillauute sekä tyrnin- ja aprikoosin simeneöljy yhdistettynä aktiivisten ainesosien vaikutuksiin korjaavat ja ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista sekä puhdistavat ihoa.

Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Tuotteet ovat NATRUE-sertifioituja.

Ostoskori on tyhjä.

Ostoksille