Face Smoothie oil treatment kasvoöljy 20ml

26,50 

Puutarhan parhaat yrtit ihollesi. Terveellinen Smoothie on tehty parsakaalista, porkkanasta, retiisistä, aprikoosikiviöljystä, hellävaraisesta puuvillasta ja valkoisesta teestä. Se on täydellinen janojuoma kuivalle ja ärtyneelle iholle.  Tuloksena terve ja tasainen iho.

Käyttö: Kuuriluontoisesti, levitä 2-3 tippaa kerran viikossa ja anna vaikuttaa. Kuivalle iholle voi käyttää seerumina, jolloin öljy levitetään kostealle iholle ja päälle levitetään naturel Day & Night Cream -voide.

Vinkki: tee Smoothiesta naamio sekoittamalla öljy naturel Day & Night Cream -voiteeseen. Levitä paksuna kerroksena iholle ja anna vaikuttaa 10-20 min. Poista ylimääräinen naamio lämpimillä kompresseilla.

être belle on onnistunut luomaan korkealaatuisten sertifioitujen luonnon raaka-aineiden ja isoäidin puutarhan salaisuuksien yhdistelmän, joka korjaa dna:ta, syväkosteuttaa ja ehkäisee ihon vanhenemista. Tämä ainutlaatuinen, teknologian avulla kehitetty resepti pitää sisällään mikrolevää yhdistettynä parsakaaliin, maissiin, retiisiin, porkkanaan, punajuureen ja rosmariiniin. Tehokkaiden raaka-aineiden yhdistelmä hoitaa ihoa parhaimmalla mahdollisella tavalla, kuin mikään muu luonnollinen tuote aikaisemmin. Ihoa rauhoittavat ainesosat; valkoinen tee, puuvillauute sekä tyrnin- ja aprikoosin simeneöljy yhdistettynä aktiivisten ainesosien vaikutuksiin korjaavat ja ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista ja puhdistavat ihoa. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Tuotteet ovat NATRUE-sertifioituja.

Ostoskori on tyhjä.

Ostoksille