Collagen jauhe 200mg ihon ja hiusten hyvinvoinnin tueksi

24,00 

Erittäin hyvin imeytyvä kollageeni hiusten, kynsien ja ihon hoitoon.

Tiesitkö että kasviksissa ei ole kollageenia, eli sitä saa vain lihasta tai kalasta. Diet Foodin kollageenijauhe on luonnollinen ja lisäaineeton tyypin 1 hydrolisoitu kollageeni, joka on eristetty  italialaisesta naudanlihasta. Se on erityisesti iholle, kynsille ja hiuksille sopivaa kollageenia.

Diet- Foodin käyttämä hydrolisoitu kollageeni on yksi parhaiten kehoon imeytyvistä kollageeniproteiineista. Tuote on turvallinen ja soveltuu säännölliseen käyttöön. Parhaan tuloksen saatkin säännöllisellä käytöllä.

Kollageeni on luonnollinen proteiini, jonka väheneminen alkaa jo 25-vuotiaana! 30 % kehon proteiinipainosta on kollageenia ja nuoren iho sisältämästä proteiinista jopa 75 % on kollageenia. Kollageeni on sidekudoksen tärkein proteiini. Suuren vetolujuutensa ansioista kollageeni antaa kudoksille mekaanista kestävyyttä ja se on rustojen, nivelsiteiden, jänteiden, luiden ja hampaiden tärkein rakennusaine.

Pieniksi peptideiksi pilkottuna kollageeni pysyy imeytymään tehokkaasti ja stimuloimaan ihon omaa kollageenin tuotantoa. Iän myötä kollageenin määrän väheneminen ja rakenteen heikkeneminen alkaa näkyä pikkuhiljaa ryppyinä ja juonteina. Neljän kympin tienoilla ihon kollageenin rakenne on yleensä jo silminnähden muuttunut ja viimeistään tällöin kollageenin nauttiminen ravintolisänä olisi aloitettava. Kollageeni, ja varsinkin 1 tyypin kollageeni, pitää ihon kimmoisuutta yllä. Lisäksi kannattaa nauttia C-vitamiinia, joka on välttämätön vitamiini kollageenin muodostumisen kannalta.

Ihon, hiusten ja nivelten hyvinvoinnin tueksi 100% kollageenijauhe. Jauhe voidaan sekoittaa mihin tahansa juomaan esim. kahviin.

Ostoskori on tyhjä.

Ostoksille